Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Bakkevold Reime i storslag

Sport
Del:  

Ove Bakkevold Reime (bilde) er i kuskeform om dagen. Rogalendingen vant løp på Eskilstuna mandag når 3-årige Bolt Challenger (e.Pastor Stephen) 

vant sitt debutløp til 5.89 i odds. Det er Stall Lyckliga Gatan med medeier Atle Garseg og trener Diana L. Olsson som står bak hesten. Dermed fulgte de opp suksessen med Personal Goals som vant V75 på Färjestad lørdag. Det er Bjørn I. Strøm og Kristin F. Strøm som er oppdrettere. Vallaken travet 1.17.9/2140 volte og fikk 25.000 skr for innsatsen. 

Dermed føyer Bolt Challenger seg inn i en fin rekke avkom etter hoppa Key To Koreana. Hun har fire avkom i startklar alder. Samtlige har vunnet løp. From A Key, Cromwells Aida og Key To Happen har alle travet 14.0 eller bedre. 

Og Reime fortsatte på vinnersporet i går tirsdag hjemme på Momarken. Da var det Heidi Johansens Løv Teddy (e.Dotterud Teddy) som nok en gang gikk til topps. For Reime har vallaken vunnet seks løp siden august. I går som storfavoritter til 1.3 i odds. Karin Stomperud og Atle Stomperud er oppdrettere. 

Dette var Reimes fjerde seier på fjorten forsøk i 2020. Han har med andre ord allerede utlignet seierstallet for hele 2019. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn