Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Soltuns AtheneDæmro ToreMusclemaniaRomleskaftGaupen hestehenger og div annet for trav, Panama RagsSpyd Ø.K.Lykke Prinsessa, Lykkje YlvaEagle EyeOrions MagdaRevengeTullefaksa HMEasy Tolli T.Tinder MayaPlas TegJ.C.AmberAlbarella RagsFresh Fiona M.E.Fjord StinaPraktfull,  Ønsker å leie løpshestSolid NeoAladyforyouNeslands OdinVoje MaiRock Lobster, Steine FaksenPilippa B.R.QatadahTjøtta MariBody Va BeneAlva ArctousSpyder Gorilla NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Soltuns AtheneDæmro ToreMusclemaniaPanama RagsSpyd Ø.K. Lykke PrinsessaLykkje YlvaEagle EyeOrions MagdaRevengeTullefaksa HMEasy Tolli T.Tinder MayaPlas TegJ.C.AmberAlbarella RagsFresh Fiona M.E.Fjord StinaPraktfullØnsker å leie løpshestSolid NeoAladyforyouNeslands OdinVoje MaiRock LobsterSteine FaksenPilippa B.R.QatadahTjøtta MariBody Va BeneAlva ArctousSpyder Gorilla NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Soltuns AtheneDæmro ToreMusclemaniaPanama RagsSpyd Ø.K. Lykke PrinsessaLykkje YlvaEagle EyeOrions MagdaRevengeTullefaksa HMEasy Tolli T.Tinder MayaPlas TegJ.C.AmberAlbarella RagsFresh Fiona M.E.Fjord StinaPraktfullØnsker å leie løpshestSolid NeoAladyforyouNeslands OdinVoje MaiRock LobsterSteine FaksenPilippa B.R.Qatdah, Tjøtta MariBody Va BeneAlva ArctousSpyder Gorilla

Bachmann innstallert i Fetsund

Diverse
Del:  

Sørlandsjenta Gry Vigdis Bachmann (bilde) er etterhvert en rutinert utøver i sporten. Nå har hun tatt med seg hester, kjøreste og masse pågangsmot til østlandet 

for å gjøre en satsning. 

Hun har leid seg inn på gården til Kjell Dolvik i Fetsund. Der har har det stått mange topphester opp gjennom tiden ettersom både Brede Killingmo, Rolf Tvedt og Olav Mikkelborg bl.a. har hatt filialer. 

- Ja her har jeg alt jeg ønsker meg. Meget fin rettbane, fine veier for ridning, jogg og arbeidslkjøring, store luftegårder til hver hest, horsewalker og solarium til hestene. Gården ligger sentralt og dette gir meg muligheten til å variere akkurat så mye som jeg vil med hver enkelt hest. Jeg vet det er knallhard konkurranse om kundene men jeg skal gi jernet og det står ikke på forrutsetningene.

Du har drevet her tidligere?

- Det stemmer. Jeg drev som trener for en privatperson her for 4 år siden og trivdes veldig bra. Når muligheten nå dukket opp klarte jeg ikke si nei. 

Du har tidligere trent gode hester som Gunda (770.000 kr) og Forick Hall som radet opp med seire for noen sesonger siden. Hvilke hester har du nå?

- Jeg har en veldig fin 3-års hoppe etter Tekno Odin som jeg tror har mye utvikling i seg. Så har jeg en meget fin 2-års hoppe som enkelt travet 1.50 i mønstringsløpet sitt i juni. Hun er etter Bork Odin og mor er søster til elitehesten Kleppe Slauren og storløpsvinner Kleppe Fanden. 

I utgangspunktet har jeg ingen begrensninger hva gjelder hestemateriell. Jeg synes det er viktig at man klarer å optimalisere treningen for hver enkelt hest. Derfor så tar jeg alle metoder i bruk, vi longerer, rir og kjører. Jeg ønsker svært gjerne unghester for temming også, det elsker jeg å jobbe med men det er klart det er spennende med løpshester også. Så det er bare å slå på tråden om noen trenger hjelp, her har vi alle muligheter for alle type hester. Ønsker noen hjelp under helgens auksjon f.eks. er det bare å ta kontakt avslutter Bachmann.

Foto: privat

Tips en venn