Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Båth og Lillis store dag

Utland
Del:  

Svante Båth var, og er den store E3-kongen i Sverige. I går vant han begge finalene på Romme, fra bakspor. Selve idéen til E3-serien kom fra Håkan Lillis Ohlsson. Han deleier

gårsdagens vinner Capitol Hill (e.Muscle Hill) som Ulf Ohlsson styrte inn til seier på 1.11.8/1640 auto. Det meste ble feil for den delvis norskeide favoritten Executive Caviar som løste dårlig fra start, havnet i feile rygger og fikk galoppertende hester i veien. Når han endelig skulle sette fart kjørte de i 08-fart foran. Det ble med en sjettepremie. 

Ulf Ohlsson derimot serverte Capitol Hill et strålende løp og han svarte med å spurte inn til en lett seier, verdt 925.000 skr. Det var hestens første seier i karrieren. Fra før stod han med seks andreplasser på åtte starter. 

Se finalen her

 

I hoppeklassen var det også Svante Båth, nå med en annen kjent lånekusk, Erik Adielsson. Det ble voldsom kjøring og Adielsson kunne sitte pent å se på helt til oppløpet fra andre og tredje utvendig. På oppløpet spurtet Calamara`s Girl (e.Raja Mirchi) ned White Lighning omtrent på målstreken til seier på 1.11.4/1640 auto. En stolt vinner (bilde). 

 

To norske seire ble det når Victoria Strand Jørgensen vant montéløpet med Sid The Kid mens Tom Horpestad vant V75 med Monfalcone. 

Foto: kanal75

Tips en venn