Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Avlshoppe i storform

Avl
Del:  

Travamatøren Thomas Mjøen har fire hester på sin treningsliste sammen med sin kone Ingunn Terese Pallin Mjøen. Samtlige er etter Viljesterk-datteren Engmira som 

eies av Ingunn. 

Av hennes syv avkom lever fortsatt fem, alle i Stall Mjøens eie. Et uregistrert føll etter Åsajerven, en 2-års hoppe Borkmira (e.Bork Odin) samt de tre løpshestene Kashmir, Villmira og Spikmira. I tillegg har hun to avdøde avkom i ustartede Ildmira (e.Nordli Svarten) og Vladimir (e.Moe Odin) på sin avkomsliste. 

Det litt spesielle er at vi er kommet åtte dager inn i november måned og samtlige tre avkom i startklar alder har vunnet løp denne måneden. 4-årige Kashmir (e.Moe odin) vant sitt løp torsdag mens Villmira (e.Moe Odin) og Spikmira (e.Spikeld) vant sine respektive løp på mandag denne uken.

Man kan trygt si at den tyve år gamle hoppa, som på bildet starter i løp på Solvalla har form på sine små. Engmira tjente selv over 700.000 kroner og travet på 25-tallet. Så ikke bli overrasket om Borkmira og Admir blir stående øverst på premielistene i årene som kommer. Totalt har Engmiras avkom tjent over 1.3 millioner kroner så langt og vunnet 31 løp. 

Foto: Solvalla

Tips en venn