Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Allaway G.T. i tredje forsøk

Sport
Del:  

Kapasitetshesten Allaway G.T. (bilde) kom tilbake i løpsbanen etter nesten et års skadefravær i desember. En fin innsats ble fulgt opp av en galopp før lørdagens løp i V75 

på Jarlsberg som var tredje forsøk. Der viste Derbyfinalisten fra 2017 hva som bor i ham. 

Etter et løp i tredje utvendig valgte Erlend Rennesvik å sende Broadway Hall-sønnen frem utvendig for ledende Gogo Hall med 1200 meter igjen til mål. Lederen travet 16.7/2000 meter. Fra siste sving og til mål viste 7-åringen seg som den klart beste. Allerede rundt siste sving så han helt klar ut. Rennesvik kikket seg bakover og på oppløpet spant han fra de øvrige og vant veldig lett på 16.2/2609 auto.

Den innsatsen ga 50.000 kroner i premie til eier Arnfinn Bye. Han har hesten sin i trening hos kamerat Anders L. Wolden. Bye er ikke redd for å hjelpe til med treningen på dager hvor han har mulighet. Hesten passerte dermed 700.000 kroner innkjørt. Det er Terje Hotvedt som er oppdretter. 

Gogo Hall holdt unna for I Am The Tiger i kmapen om andreplassen. Sistnevnte leverte en strålende avslutning fra køplass og drøye spor siste halvdel av siste sving. 

Resultater: 

Foto: Trav24.no

Tips en venn