Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Årets raskeste vinner imponerte stort

Sport
Del:  

Startsiden så hele tiden ut til å bli avgjørende i den innledende V75-avdelingen på Bjerke i går onsdag. Og det var Floris Baldwin (e.Passing Renka) som 

var kjappest fremme og fikk overta. Vel i tet så ikke Kristian Malmin noen grunn til å lusekjøre ettersom favoritten Patent Leather havnet uten rygg i løpet. 12.4 ble opprettholdt til 12.6 første runden. Når den nederlandske 8-åringen til Egil Andre Roa fra Jessheim da kunne legge inn 09 siste fem hundre var det i praksis umulig å ta ham igjen. 

1.11.2/1609 auto måtte Floris Baldwin (bilde) trave for å vinne Mr. Pelés løp. Det er årsbeste i landet for Team Bullern hesten som fikk 20.000 kroner for jobben. 

God var også Tayno Destrier (e.Un Mec d`Heripre) som Per Ivar Bendiksen sendte frem til ledende Constantine Coral etter at det hardeste rushet hadde lagt seg. På oppløpet var han likevel sterk nok til å ta i mot meget godt spurtende The Baron og Orlando G.M. som besatte plassene bak. 

Ulf Atle Aasletten trener og deleier hesten sammen med Marianne Nilsen. 

Vidar Hop og Kjell Løvdal ble begge tobente dobbeltvinner. Hop med tetseire som kusk bak Birk Faks (e.Åsajerven) og Positano (e.Revenue). Løvdal trente to vinnere, Kjeppe Nido (e.Moe Odin) og Troll Svenn (e.Mørtvedt Jerkeld) var begge solide vinnere. 

Resultater: 

Foto: Trav24.no

Tips en venn