Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

A walk in a wet park

Utland
Del:  

Greenshoe var klar forhåndsfavoritt til å ta seg av Kentucky Futurity på The Red Mile i Lexington søndag. Father Patrick-sønnen til Stall Courant, Morten Langli, Hans Backe og Lasse Granqvist

kom ok avgårde og lå midt i feltet mens stallkamerat Gimpanzee tidlig i løpet hadde overtatt fra stallens tredje deltager, Green Manalishi som blåste til tet fra spor åtte. På langsiden satte Brian Sears fart på Greenshoe som sveipet feltet i imponerende stil. 

I den siste svingen overtok favoritten løpet og holdt siden sikkert unna foran en meget godt avsluttende Don´t Let¨em som virkelig trivdes på den bløte banen. Gimpanzee ble tredje. 

Vinnertiden ble 1.09.1/1609 auto og det var ikke akkurat små ord vinnerkusken tok i sin munn etter løpet. Her ser vi Sears kontrollere mot mål med pisken rett til værs. 

Er dette den beste hesten du har kjørt? 

- Han har en enorm fart og blir nå bare bedre og bedre. Det er utvilsomt den beste hesten jeg har kjørt.

Det er store ord fra en som vant Hambletonian med en hest som Muscle Hill på stamme liner på 1.08.5 for 10 år siden. Det sier kanskje litt om hvor stor kapasitet denne hesten har. 

- Nå blir det Breeders Crown i Canada som siste start i år også får vi summere opp. Han har aldri skuffet meg denne hesten sa suksesstrener Marcus Melander. Selv ikke når han tapte Hambletonian i august. 

Publikum viste å sette pris på oppvisningen som var verdt 225.000 dollar. Greenshoe er dollarmillionær og reiser til Mohawk som favoritt også i Breeders Crown. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn