Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

800.000 skr til I Love Paris

Utland
Del:  

I sin siste start vant hun NM på Biri. I dag var det et minst to hakk opp når hun startet fra spor åtte sammen med Johnny Takter i EM for hopper, også kalt

Prix Maharajah på Solvalla. 

Men for en innsats Steinlager-datteren gjorde. Hun kopierte sin pappa som vant selve Elitloppet på samme bane. Johnny Takter fant fjerde utvendig underveis og det ble et vanvittig kjør. 

Shadow Gar stakk til tet men Erik Adielsson fikk overta med Your Highness etter 500 meter som kostet 1.07. Kim Eriksson satte fart fra andre utvendig allerede runden igjen med favoritten Anna Mix når runden hadde blitt passert etter 1.11. 

Med i angrep ble Takter og I Love Paris. Lederen hadde fått nok og finske Ranch Kelly som hadde presset på i dødens hele veien overtok føringen. Også hun fikk etterhvert nok, på oppløpet blåste bare I Love Paris i fra Anna Mix og vant lett som bare det på 1.11.1/2140 auto, ny rekord. 

Førstepremien var på hele 800.000 kroner og dermed har den fantastiske hoppa som trenes av Bjørn Goop tjent en million kroner på sine to siste starter. I Love Paris ga over 47 i odds, Anna Mix ble toer mens superskrellen Mountain Cleaver spurtet til tredje. Oppdretter er Hans Jørgen Pettersen.

- Dette er det aller største jeg har vært med på... med buksa på sa eier en strålende fornøyd Morten Gunnar Sem fra Skien. Det er bare så stort at jeg ikke har forstått det enda. Helt fantastisk. 

Ytterligere to norske hester har vunnet allerede på Solvalla i dag. 3-års hoppa Waffel Cone (e.Muscle Hill) travet samme tid som I Love Paris, over sprint og vant for Erik Adielsson mens Jomar Blekkan vant Legends-løpet med Ultimate Photo (e.S.Js Photo) på 12.6/2140 auto. 

Det ble andreplass til Quality Q.C. og Christina A Hande i montéløpet. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn