Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

25

Sport
Del:  

Lesja Odin (bilde) og Øystein Tjomsland fortsetter sin seiersmarsj. Ingen hest har tidligere tatt 25 strake seire fra debuten av på norsk jord. I går skjedde det. 

Pappa Moe Odin klarte 24. Lesja Odin slo den rekorden ganske så lett til slutt. 

Øystein Tjomsland ville tydeligvis gi sin hest et ryggløp. Han fant også det som så ut som den perfekt rygg i Troll Svenn. Denne misforstod tydeligis noen signaler fra kusk Eirik Høitomt med 1300 meter igjen til mål og stoppet helt opp i dødens. Høitomt er rutinert og fikk sin hest ut et spor. Da var det Bacchus Ø.K. som ledet an i andrespor. 

Midt på den siste langsiden fikk Frithjof Riis stjerne marsjordre og det gikk som vanlig styggfort. Men når vi bare gjorde oss klar til klappsalver kom Løkki Dino nærmere og nærmere inn på oppløpet. Tjomsland så tydelig nervøs ut og måtte virkelig jobbe med sin hest. Men på klassehestens vis skvatt han til slutt unna og vant veldig lett på 1.24.8/2160 volte. 

Med 14.000 kroner i førstepremie står det nå 480.000 kroner totalt på grunnlaget til 6-åringen som nå jekter andre seiersrekker. Bl.a. Lannem Silje og Vintillas. Hvor skal dette ende?

Foto: Trav24.no

Tips en venn