Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

10-traver tilbake hos Helgestad, men...

Sport
Del:  

Det ble med en start hos Bo Westergaard. En uplassert. Nå er Revenue-sønnen Always On Time tilbake på Skreia hos Kjetil Helgestad etter det som må 

sies som et mislykket opphold hos Bo Westergaard. 

Millionæren ble flyttet til Danmark i månedskifte november/desember og den gang la ikke Helgestad skjul på at han var skuffet over flyttingen. Nå, bare tre måneder senere har eier Mette Teigen besluttet å flytte hesten tilbake. Det var et ønske om at hesten skulle utvikle seg videre samt økonomiske grunner til at hesten ble flyttet . 

- Det var virkelig et trist syn å se hesten etter det oppholdet der sier Helgestad. Jeg bruker å bli blank i øya av glede når jeg ser hestene, denne gang ble jeg dessverre blank i øya av helt andre grunner. Jeg har brukt masse tid på denne hesten og når han reiste var han etter min mening topp-10 i landet her. Jeg ble veldig glad når jeg fikk spørsmål om å ta ham tilbake i trening. Bruker heller ikke nedsnakke kolleger men denne hesten betyr en hel del for meg og jeg er veldig skuffet. Hadde tenkt å starte om 3 ukers rtid men det blir det ingenting av. Hesten var overhodet ikke i skikk til å gå løp sier Helgestad til Trav24.

Foto: Trav24.no

Tips en venn