Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Utstyr/Fòr/Diverse - Kjøp/Salg/Bytte

Forretningsannonser godtas kun sammen med logo på forsiden. Ta kontakt på post@trav24.no eller 90 57 19 76

Finn Tack Pro Alaska Winter dress, masse tepper

Selgers navn

Telefon

Pris

Alder

Beskrivelse

Anniken Sande
Anniken 90 57 19 76
Se annonse
Alt nytt i pose

Finntack Pro Alaska vinterbukse og jakke 1 450 kr (bilde) Perfekt, høykvalitets vinterjakke og bukse. Denne tekniske jakken er vindtett, vanntett og pustende takket være det høyfunksjonelle materialet og heltapede sømmer og polstring. Den er varm, særlig robust og holdbar, noe som gjør den perfekt som arbeidstøy i kaldt og utfordrende vintervær. Vi har blå jakke og bukse i str xxl (bilde) og blå jakke og bukse i xs. 1450 kr pr sett. Ny pris ca 2500 kr Vi har blå bukse i str L og XXS, og sort bukse i XXL for 600 kr pr stykk.

Finntack Pro cooler-dekken med høy hals 300 kr (bilde) Fleecedekken med høy hals, som gir full beskyttelse rundt halsen. Perfekt for tørking av hesten etter trening og vask, eller til bruk under et tykkere dekken for ekstra isolasjon ved transport om vinteren. Dekkenet er utstyrt med et trepunkts-borrelåsfest Har 6 tepper i str 135, det er 300 kr pr. teppe eller alle 6 for 1500 kr.

Finntack elite ulldekken 800 kr Varmt ulldekken (bilde), utmerket til å tørke hesten i kalde temperaturer. Doble bogspenner med god justering. Lett og feste og åpne. Dekkenet har to rette gjorder, avtagbare beinsnorer med strikk og halerem. ustende Varm ull Perfekt til brodering str 135 og 140 Selges for 800 kr pr. stykk.

Finntack Pro Endura kjøredekken med fleecefôr 250 kr Kjøreteppe i vanntett Endura-stoff. Teppet skal brukes under selen. Utmerket for å holde hestens muskler varme under treningen. Teppet har mykt fleecefôr. To reimer på hver side sørger for at teppet ligger godt på plass.

Alt nytt i pose. I tillegg en rekke sett med drapropper (nye i pose) 100 kr. pr. stk.