Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Kaldb. unghester

Hestens/Varens navn:  Arkan

Selgers navn

Telefon

Epost

Alder

Beskrivelse

Laila/william
97960932
1

Emne:

ARKAN

Toppstammet åringshingst etter avls suksessen Bork Odin og under topphoppa Arien. Mora Arien travet kun 20 løp, men var på trippelen i hele 12 av dem og kjørte inn i underkant av en halv million. Dett er moras andrefødte. Hennes førstefødte 2-årige Ard er et stort talent og står i trening hos Ola Engevold.
Dette er en gyllen sjanse til å skaffe deg en toppstammet åring og man bør virkelig sammenligne med årets hester som skal på klasseløpsauksjonen. Denne står ikke tilbake for noen.

Kun seriøse henvendelser.

Stamtavle

Bork odin
Arien
Moe odin
Bork perla
Lome elden
Veslemirja
Elding
Moe vilja
Bork Rigel
Perle janne
Elding
Trøpila
Spang best
Mirja

Hestens/Varens navn:  M.P. Nova

Selgers navn

Epost

Pris

Alder

Beskrivelse

Mathias Pettersson
60.000
1
Toppstammad fin 1-åring e Bork Odin - H.G. Grid. Mamman är syster med H.G. Balder 2,7 milj, H.G. Elessar 1 milj, H.G. Imar 857.000. Står uppstallad i Skellefteå.

Stamtavle

Bork Odin
H.G. Grid
Moe Odin
Bork Perla
Lome Elden
Simir
Elding
Moe Vilja
Bork Rigel
Perle Janne
Elding
Trøpila
Ilmin
Sjurfrøkna

Hestens/Varens navn:  Odins kaizer

Selgers navn

Telefon

Epost

Pris

Beskrivelse

Tanja
99310708
60.000
Topp stamma hingste føll selges! Higst født 15/5-17 e.Smedheim solan u. Kri artimis Stor,livlig,kosete og full av krutt, dette blir en hest med mye energi. Moren kri artimis er en meget fornuftig og flink trav hoppe selv om hun ikke har fått gått så mange løp. Hun ble seint temt (juli som 2 åring, og er en stor maskin (160 cm). Hun pådro seg en seneskade i et frambein og bestemte meg da for å gi henne god tid. Hun kommer til å begynne å gå løp igjen i desember 2017. Hun har mye ugjordt i banen. Alle etter mormoren Athenepia har vist at de kan trave, så dette er et føll av god kvalitet. Halvsøsteren til Kri artimis er selveste Asteria som tjente 709.000 og gikk 23,8

Stamtavle

Smedheim solan
Kri artimis
Bork odin
Lila
Horgen tore
Athenepia
Moe odin