Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Kaldb. løpshester

Hestens/Varens navn:  Hauk Viktoria

Selgers navn

Telefon

Epost

Hjemmeside

Pris

Alder

Beskrivelse

Annelise Wara
95242196
30.000,-
4
Flott hoppe etter Elitehingst Bork Odin, under Eldjenta (Tot. 19- 5- 4- 0- 8 (4)31,4M - (4)27,6aM Kr. 678.210, vinner av Derbystoet 2013). Både mormor (Rigeljenta) og mormors mor (Fjeldbergjenta) er utnevnt til DNT's Eliteavlshopper. Hauk Viktoria viste tidlig talent, men har slitt noe med helsa og derfor fått en rolig vinter med rekonvalesens-trening. Viser fine takter nå, og hadde før coronaviruset "stoppet Norge" planer om hurtigkjøring/løp. Selges pga en planlagt nedtrapping av vårt hestehold. Ta kontakt for mere info.

Stamtavle

Bork Odin
Eldjenta
Moe Odin
Bork PErla
Lome Elden
Riglejenta
Elding
Moe Vilja
Bork Rigel
Perle Janne
Elding
Trøpila
Alm Rigel
Fjeldbergjenta

Hestens/Varens navn:  Himalaya

Selgers navn

Telefon

Epost

Pris

Alder

Beskrivelse

Elli Ommundsen
91613145
40000
6
Kapabel men galopplysten snill hoppe med seier i raden vurderes solgt . rek 28,7a og grl 120000 kr. Trener knallbra , er sterk og har høy toppfart. Spørsmål ang hesten kan rettes til travtrener Ove Kenneth Karlsen.

Stamtavle

Norheim Svenn
Sergodtut
Jærvsøfaks
Norheim Elle
Åsajerven
Sveda
Trollfaks
Jærvsø Anna
Elding
Norheim Støva
Jærvsøfaks
Sindy Vinter
Alm Kvik
Tårgunn

Hestens/Varens navn:  Åse Marit

Selgers navn

Telefon

Epost

Hjemmeside

Pris

Alder

Beskrivelse

Merete Viksås
91321648
15000
8 år
Herlig kaldblodstraver som ikke syns det er så veldig morsomt å gå travløp lenger. hun plages en del med brunst. Hun er snill og grei å kjøre med, har en tipp topp morsstamme ( Støva slaget) Hun er søster til Åse Elden 24.9 og Åse Mai 29.4. Åse Jenta 28.1 og Åse Sannejenta som vant i sin siste start. Moren Stumne Glad var med i hoppekriteriet. Hun er grei med hovslager, trafikksikker, litt ivrig men snill å håndtere. Hun er grei å ri på og vil nok også bli ei flott føllhoppe. Hun kan brukes som løpshest, hvis dere får henne til å ville ta i. eller så kan hun være en flott hobbyhest, travhest. Veldig snill og grei å pusse, kose og stelle med. Litt dum å transportere, så hun er avhengig av transportbeskyttere når hun kjører henger. Kan også bytte henne i unghest eller en annen kaldblodstraver. Hun har en enorm spenst i steget, og bare danser avgårde.

Stamtavle

Moe Odin
Stumne Glad
Elding
Moe Vilja
Frigg Mollyn
Slogum Stjerna
Kilde stjernen