Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

HESTER I HESTEMARKEDET: Pixie FrecelDærgaStjerne FrøyaBrødsjø KulingRolin,  Aure VikingEike LinnBroadway Blaze, Ty OdaTore TangStjernetiraUbuntuMake MeKemas StarlightContainerstallCornelia B.R., Excalibur GoldNesvik TitaSpot OnKjærumguten,  Humbaur Pegasus hestehenger, Winner Vang, Jernlangvogn med stengerTullefaksa HM, SilkefaksaMellem VinnSolveig SaltTime To Pay,  Åsa O.K.Tripsson Ø.KFosshaug BrageSkauga Luna,  The Dark Knight HESTER I HESTEMARKEDET: Pixie FrecelDærgaStjerne FrøyaBrødsjø KulingRolinAure VikingEike LinnTore TangStjernetiraUbuntuMake MeKemas StarlightUbuntuContainerstallCornelia B.R., Excalibur GoldNesvik TitaSpot OnKjærumgutenHumbaur Pegasus hestehengerWinner VangJernlangvogn med stengerTullefaksa HMSilkefaksaMellem VinnSolveig SaltTime To Pay,  Åsa O.K.Tripsson Ø.KFosshaug Brage, Skauga LunaThe Dark Knight,  NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Pixie FrecelDærgaStjerne FrøyaBrødsjø KulingRolinAure VikingEike LinnTore TangStjernetiraUbuntuMake MeKemas StarlightUbuntuContainerstallCornelia B.R., Excalibur GoldNesvik TitaSpot OnKjærumgutenHumbaur Pegasus hestehengerWinner VangJernlangvogn med stengerTullefaksa HMSilkefaksaMellem VinnSolveig SaltTime To Pay,  Åsa O.K.Tripsson Ø.KFosshaug BrageSkauga LunaThe Dark Knight

Andelshester

Hestens/Varens navn:  Solveig Salt

Selgers navn

Telefon

Epost

Hjemmeside

Pris

Alder

Beskrivelse

Gøran Antonsen
97015118
1 andel = 10.000 kroner. 1000kr i måneden.
1 år

Vi har gleden av å presentere et nytt spennende talent som andelshest hos Gøran Antonsen!

Ett år gamle SOLVEIG SALT er datter av velavlende Broadway Hall, som kan vise til avkom som Thai Broadway, Cool Keeper og Bruno Di Quattro.

SOLVEIG SALT er ei meget flott åringshoppe med lett og effektivt trav. Med en tiltalene stamme tyder alt på at hun har de kvalitetene som skal til for å bli en solid traver. Hun har gått i flokk på utegang og sommerbeite. Solveig Salt er ei tillitsfull dame, som står fint på beina og er rønget fri for beinbiter.

Gøran Antonsen beskriver selv hesten slik:
– Solveig Salt fikk jeg muligheten til å kjøpe etter Forusaksjonen da det ikke kom et tilfredstillende bud. Hadde jeg selv vært på plass på Forus, hadde jeg mest sannsynlig ropt henne inn selv. For hesten er ekstiørmessig perfekt og har stammen i orden. Jeg gleder meg stort til å jobbe med denne hesten, og håper at nye hesteeiere vil være med på laget. For en liten penge kommer vi til å ha mye moro sammen!

Som andelseier hos Stall Antonsen får man kontinuerlig oppdatering, og man kan komme til stallen Søndre Brandsrud for å prøvekjøre og hilse på når det måtte passe. Vi legger opp til sosiale aktiviteter gjennom hele året.

5 av 10 andeler solgt

Stamtavle

Broadway Hall (US)
Princess Salt
Conway Hall (CA)
B. Cor Tamgo (US)
Pine Chip (US)
Real Princess
Garland Lobell (US)
Amour Angus (CA)
A Go Go Lauxmont (US)
B. Cor Tamara (US)
Arndon (US)
Pine Speed (US)
Giant Chill (US)
Reeling (US)